Partnereink

Stratégiai partnerünk

Klubhostok

Heim Pál Alapítvány
Alkotó Tér Projekt

Együttműködő partnereink

Impact Hub

Mentorok

Ackermann Mária linkedin

Mária 2012 óta foglalkozik vállalkozásokkal. 2012 és 2013 között a bécsi Pioneers Festival-nál, jelenleg pedig az InVendornál felel a startup programokért. Az InVendor mellett több projektet is indított, többek között a Pioneers budapesti képviseletét vagy a Rails Girlst (nőknek szóló programozói oktatás). Hisz abban, hogy akkor fejlődik az ember, ha olyan feladatba kezd, amitől fél, hiszen ekkor lép túl a korlátain.

 

 

Cséve Dorottya (2017) linkedin

Dorottya a KPMG Tanácsadási részlegének Számviteli csoportjában dolgozik managerként. Munkája során nemzetközi számvitellel kapcsolatos projekteket vezet, ügyfél rendezvényeket és oktatásokat szervez és tart. Azért csatlakozott a programhoz, mert fontosnak tartja, hogy a jövő generációja lehetőséget és megfelelő támogatást kapjon ahhoz, hogy megvalósíthassa azon ötleteit, melyek amellett, hogy értékteremtőek a közösségek számára megfelelő megtérülést biztosítanak a befektetők részére.

 

 

Debreczeni Barnabás linkedin

Barnabás tech vállalkozó, 5 éves korában kezdett programozni. Számos iskolába járt különböző országokban, így valódi nemzetközi szemlélettel bír és otthonosan mozog a különféle kultúrákban. Önmagát folyamatosan fejlesztve vált egy 25 országban jelenlévő cég IT igazgatójává. Szerinte az emberiségnek még van esélye a fényes jövőre, feltéve ha az emberek azonnal nekilátnak az oktatás megreformálásának.

 

 

Eckhardt Tibor linkedin

Tibor építészként dolgozik, de valójában csapatot épít. 2008-ban kezdett vállalkozni, vállalkozása 2011-től indult látványos fejlődésnek drasztikus szemléletváltási folyamat következtében. A növekedési fájdalmak között ébredt rá, mennyire szeretné átadni a következő generációnak a sikereinkhez vezető kudarcok tanulságait.

 

 

 

György Tamás (2017) linkedin

Tamás szociológus, politológus, utazó, szakterülete a társadalmi mozgalmak dinamikája, ötvözve a társadalomtudományi mellett közgazdaságtani és pszichológiai megközelítésekkel. Az Engame Akadémián a középiskolás programokon kívül graduate diákokat is mentorál.

 

 

Halmai Rebeka (2017) linkedin

Turizmus tanulmányai alatt kétszer is próbára tette magát külföldön. Kempten és Berlin azóta is fontos helyet foglal el a szívében és az utazás lett az egyik fő hobbija. A diploma megszerzése után multinacionális cégnél kezdett dolgozni, most a KPMG-nél Account Manager. A uSchool programot egy szuper kezdeményezésnek tartja, mivel fiatalokat bátorít arra, hogy merjék követni az álmaikat. Ebben pedig nagy örömmel segít, ahogy tud.

 

Helembai Gábor (2017) linkedin

Gábor a Bird & Bird társasági/kereskedelmi jogi és ingatlanjogi csoportját erősíti a hálózat budapesti irodájában. Pályafutása során számos hazai és határon átnyúló tranzakcióban vett már részt jogi tanácsadóként a legkülönbözőbb iparágakban. Munkája során nagyszámú magyarországi és nemzetközi vállalatot, privát befektetőt képviselt már társasági jogi, kereskedelmi jogi vagy ingatlanjogi ügyleteik során a szabályozási tanácsadástól kezdve a peres képviseletig.

 

Imre Antonia linkedin

Antonia 2012 óta formálja a hazai startup kultúrát azáltal, hogy számos közép-kelet európai céggel dolgozik együtt, miközben cége, az InVendor csapatával évről évre megszervezi a legrangosabb startup rendezvényeket, a Startup Saunát és a Pioneerst Budapesten. Antonia elkötelezett aziránt, hogy segítségével több nő váljon vállalkozóvá, és sok fiatalt láthasson felnőni a 21. század nagy lehetőségeihez.

 

 

Kraft Anikó (2017) linkedin

Anikó a KPMG Fenntarthatósági szolgáltatási projektjeiben dolgozik tanácsadóként. A KPMG előtt az Amerikai Kereskedelmi Kamaránál, illetve egy perui fenntarthatósági tanácsadó cégnél, a Respondenél dolgozott. A fiatal generációk felkészítését, oktatását mindig is fontosnak tartotta, a jövő akkor lesz sikeres és boldog, ha a fiatalokat felkészítjük annak aktív alakítására, és megadjuk az ehhez szükséges eszközöket. 3 éve Corvinus Egyetem Strategic International Management (SIM) kurzusát is oktatja.

 

 

Langmár Péter linkedin

Péter művészeti tanulmányokat folytatott, majd megalapította a Kontra Műhelyt. Mesterdiplomáját Párizsban szerezte és dolgozott az ArtScience Labs Harvardnál. A Brickflow startup társalapítója, mely bekerült észt és chilei akcelerátorokba. Ma a Lab.Coop termékügynökség társalapítója, amely egy munkatársak által tulajdonolt és a holacracy alapján működő cég.

 

 

Mérő Bálint linkedin

Bálint amióta az eszét tudja saját projektekkel foglalkozik. Kifejezetten szeret vállalkozni, hiszen így szabadságot kap az alkotásban. Számos projekttel a háta mögött döntött úgy, hogy szeretné továbbadni középiskolás diákoknak mindazt a tudást és tapasztalatot, amit ő szintén középiskolás korában kapott.

 

 

 

Mező Bálint linkedin

Bálint egy startup háttérrel rendelkező, kreatív életművész, aki az életében arra törekszik, hogy a szórakozást és a munkát a lehető legszorosabban fűzze össze. Munkájában csapatoknak és egyéneknek segít kreatív megoldásokat találni problémáikra és termékeikre.

 

 

 

Muller_Tamas

Müller Tamás linkedin

Tamás több mint 20 évnyi tapasztalattal rendelkezik az online és digitális marketing területén. Emellett tanácsadó szerepet tölt be többek közt az Életpálya Alapítványnál, a Kairos Student Venture Competition-ben és az iCatapult NEXT workshop-ban. Szívéhez a közösségépítés és a csapatsportok állnak közel, de minden őrültséget kipróbál, aminek valamilyen köze van az aktuális startupjaihoz.

 

 

Réz Éva (2017) linkedin

Éva 2014 májusa óta a Day One Capital Zrt.-nél Befektetési Igazgató. A magyarországi kockázati tőkealap-kezelő elsősorban a közép-kelet-európai régióban fektet korai fázisú, technológiai fókuszú startupokba. Emellett az AIMotive – az egyik legismertebb magyar startup, amely mesterséges intelligencia alapú önvezető autó szoftvert fejleszt – Felügyelő Bizottságának tagja. Éva érdeklődési területei közé tartozik az autóipar és a fintech. A csapatszellemben hisz.

 

 

Stefan Mladenkovic (2017) linkedin

Stefan többször is nekifutott a KPMG-s pályafutásának. Először az adóvilág felfedezését tűzte ki célul, majd néhány évvel később digitális témakörben találta meg a helyét. Jelenleg a KPMG Global Servicesnél éli ki vállalkozói ambícióit, ahol egy kis projektnek induló, ám azóta egy fokozatosan új üzletággá kinövő folyamat meghatározó részese lett. Feladat köre széles spektrumon mozog, hiszen a folyamatok rajzolásától egészen ügyfélkezelésig helyt kell állnia, ami kellõ változatosságot és új kihívást jelent számára.

 

 

S. Tóth Márta (2017) linkedin

Márta Nemzetközi Minősített NLP Tréner, Life&Business Coach, a Lineo Coaching TM márkavédett módszerének létrehozója. Előadásait és tréningjeit nagy siker övezi, szakmájának megbecsült és elismert tagja.

 

 

 

Szabó Ferenc (2017)

Ferenc a KPMG könyvelési osztályán dolgozik könyvelőként. Érdekes, izgalmas és sokoldalú a munkája, valamint lehetősége van ügyfélközpontú feladatokban is részt venni és emellett az élet többi területén is keresi a kihívásokat. Úgy véli nagyszerű lehetőség csatlakozni egy tehetséges fiatalokat magában foglaló mentorprogramhoz. Hisz a mondásban, miszerint azt tanítod legjobban, amit magadnak kell leginkább megtanulnod, ennek szellemében nagyon várja az első találkozást

 

 

Szabó István (2017) linkedin

István 2005 óta dolgozik a KPMG –nél tanácsadóként és a Vállalati Felelősségvállalási terület vezetőjeként. Szakterülete a szervezeti struktúrák, üzleti folyamatok és kontrollkörnyezet átvilágítása és fejlesztése, valamint fenntarthatósággal és társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos stratégiák készítése, programok továbbfejlesztése. Igaz vállalkozó még nem volt, viszont mindig is új kezdeményezések elindításával és felkarolásával foglalkozott.

 

 

Szigeti Attila (2017) linkedin

Attila vállalkozó, a Drukka Startup Studio operatív vezetője, a Startup Studio Playbook szerzője. Célja az, hogy a startup stúdiókról szóló információt és tudást összegyűjtse, összegezze és mások számára elérhetővé tegye, annak érdekében, hogy a vállalkozók számára megkönnyítse az új vállalkozások elindítását. A Drukkánál, a régió leggyorsabban fejlődő startup stúdiójánál feladatai közé tartozik befektetőkkel való kapcsolatépítés, kiemelkedő tehetségek felkutatása, új ötletek generálása és a szervezet fejlesztése.

 

 

 

Takács Árpád (2017) linkedin

Takács Árpád a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát mechatronikai alap-, illetve gépészeti modellező mesterszakon. 2013-tól az Óbudai Egyetem Bejczy Antal iRobottechnikai Központjának tudományos segédmunkatársa. 2016-ban csatlakozott az Austrian Center for Medical Innovation and Technology kutatói csapatához. Szakterülete az analitikus mechanika, az irányítástechnika, a sebészrobotika, illetve a gépi tanulás. Jelenleg algoritmuskutató és outreach scientist az AImotive-nál.

 

 

Varga Imre (2017) linkedin

Imre PR szakember a Noguchi Porter Novelli nemzetközi kommunikációs ügynökségnél, ahol a média és tartalom csoportot vezeti. Az elmúlt tíz évben Kuala Lumpurban és Londonban is dolgozott hosszabb ideig PR szakértőként. Imre, aki jelenleg is vezető globális vállalatok kommunikációs kampányaiért felel, minden nap megtapasztalja a szavak erejét az üzleti sikerekben.

 

 


Töreky Bence (2015/16) linkedin

Bence Hollandiában végezte tanulmányait Business Economics szakon. Az egyetem alatt már külkereskedelmi vállalkozásba kezdett, jelenleg pedig az Offixed startup társalapítójaként is tevékenykedik. Fontosnak tartja, hogy a vállalkozás iránt érdeklődő fiatalok számára adott legyen egy olyan közeg, ahol bátran kibontakozhatnak, ezért is vesz részt a Uschool mentorprogramjában.

 

 

Varga Gergő (2015/16) linkedin

Varga Gergő kétszeresen kibukott egyetemistából lett az enbrite.ly startup társalapítója. Az excel táblák mögül kibújó, alapvetően introvertált elemző megnyerte a Slush startup konferencia pitch versenyét, cégével pedig 750 000 eurós befektetést kaptak az online reklámipar csaló-problémájának megoldására. Hisz abban, hogy jó hozzáállással és kitartással a lehetetlen is csak egy képlékeny fogalom.

 

 

Gombos Márton (2015/16) linkedin

Marci üzletfejlesztéssel foglalkozik, és hustlerként tevékenykedik. Sosem volt mentora, de úgy gondolja, sokat számított volna a sikerek elérésében. Motivációja az, hogy összehozza az embereket, a tudást, a tapasztalatot – olyan kapcsolatokat építve amik a sikert lehetővé teszik minden érintett félnek. Úgy gondolja, jó olyan csoporthoz tartozni, akik hasonlóan gondolkodnak és értik a kockázat értékét.

 

Szalai Feri (2015/16) linkedin

Feri fizikus. Még mielőtt az iparágat cloud computingnak kezdték hívni – nagy, párhuzamos rendszereket fejlesztett és üzemeltetett számos hazai és nemzetközi együttműködés keretében, többek között a CERNnek is. 2007 óta számos vállalkozást indított, aktív szereplője a hazai startup közösségnek. Szabadidejében örömmel tanít fiatalokat, fizikára, robotikára, programozásra és vállalkozási ismeretekre.

 

 

Németh Bálint (2015/16) linkedin

Bálint az elmúlt 15 évben részt vett az ország vezető ingatlanközvetítő franchise hálózat kialakításában, valamint több komplex ingatlanfejlesztésben itthon és külföldön. Jelenleg saját cégét irányítja, mely elsősorban desztináció marketinggel és projektgenerálással/projektmenedzsmenttel foglalkozik. Elkötelezett generalista, munkájában ötvözi a naprakész IT, marketing és szervezetfejlesztési megoldásokat.